“Tack Lina Åsén, för en så fin och kärleksfull behandling. Lina är så mjuk, omhändertagande och trygg. Jag kände mig så avslappnad och det var som om stressen ” rann av mig. ” Lina är en helt fantastisk människa som älskar det hon jobbar med, och det märks och känns. ”

Ylva-li Arnerstål

– Ägare till Livingroom
– Hälsoutvecklare för arbetslivet
– Cert. integrativ coach
– Dipl. anhörigterapeut

Kärleksfull behandling

”Yesterday I went for a relaxation massage to Thank you for your love for your work! You have golden hands with wonderful energy! You create magic with your own hands! Created a wonderful atmosphere with aroma oils, music, with such a fantastic cozy style ! Everything how I love! It was wonderful!”

Anastasia Fedotova / Life coach

Relaxation massage
” Efter att ha varit på massage hos Lina gick jag runt som i ett kärleksmoln och sniffade återkommande på mig själv för att få fatt på de sista ångorna av den ljuvliga eteriska oljan som användes. Jag vill rekommendera er alla att genast boka in en massagetid! Att få känna sig så trygg och omhändertagen som jag fick känna mig hos Lina önskar jag er alla. Lina kombinerar healing och massage i en magisk kombination och är dessutom en av de varmaste och finaste personer jag träffat. ”
Linda Novén  Transformationscoach

 

Massage hos Lina