Om mig 

Föddes i en artistisk familj med en vardag full av sång, dans och målning. Redan som en liten 4-årig blond flicka, med ett varmt leende, var det naturligt att uppträda inför främmande människor med att läsa dikter, sjunga och dansa. Med åren steg lusten att mer och mer utrycka en personlig feminin kraft genom dans o sång.

I mitt hemland Litauen blev jag en välkänd sångerska med många musikaliska framgångar, innan flytten till Sverige för 23 år sedan med min son.  Min kreativa, vackra och nyfikna själ har transformerats många gånger genom olika erfarenheter men alltid var hängiven en andlig utveckling som idag handlar om det jag kallar dröm sysselsättning.

I mötet med människor i coaching och healing sessioner, känna tillit och tillsammans gå genom svåra livsstunder. Bygga nya tankar, frigöra känslor, skapa utrymme för att belysa mörkret och finna inre kärlek. Ett arbete som skapar kärlek och värme i mig när jag ser glädjande förändringar i människorna jag har kontakt och samtal med.

Min lilla familj består av mina två underbara, nu vuxna barn .Vi har en stark värme och kärlek oss emellan som gör mig till en lycklig mamma. Barn som är mina bästa vägledare och som lär mig jätte mycket med sina kreativa, öppna sinnen och stora hjärtan.

Älskar dem så mycket jag kan och skämmer bort dem, ibland kanske lite för mycket. Helt naturligt för en mamma som känner så stor tacksamhet över att de är friska, levande och framgångsrika.

 

Livet blir magiskt när vi lyssnar inåt och följer våra hjärtan

Kärnan i konsten handlar om friheten att vara sig själv, i konsten att tala från hjärtat och att upptäcka livslust och kreativitet, i resan att skapa livet inifrån och ut. När kreativiteten får utrymme, uppstår välbefinnande och en spirande växande inre kärlek.

Det har tagit många år att komma hit, där konsten nu har sin självklara plats och får det utrymme som jag bara kunde drömma om tidigare. Erfarenheter som påverkat mig och mitt sätt att se på mig själv, på min omvärld och på livet.

 

 Min största passion är livet självt!

I arbetet med att skapa livslust och livsglädje kom kristaller och stenar mig till mötes och väckte lusten att designa smycken. Ett skapande formgivande arbete som förmedlar den livsgivande kraft som strömmar genom mig som artist och människa.

Andligheten och konsten visar sig också som kreatör av videos i min egen Youtube kanal och som bildskapare i samarbete med internationella fotografer.

Under fotosessionerna uttrycks en kvinnlig kraft som flödar av en egen helig värld, ett djupt meditativt tillstånd i direkt kontakt med Universum. Ett flöde av spontana rörelser, som visar sig i kroppen som en vacker musik. Ett flow, i vilken kroppen sjunger och dansar i en djup feminin frekvens som skapar konst utan förväntningar.

 

Slow motion och Sensualitet

Genom kontakten med Naturen förvandlas kroppen till konst. Ödmjuka rörelser överförs till bild, en underhållande konst , som skapar, förlöser och inspirerar människan i hennes strävan att förverkligas.

Konsten att manifestera kvinnan, visa hennes skapande kraft.

 

I djup övertygelse önskar jag inspirera varenda kvinna på jorden, att befria sin gudomliga energi, släppa ut sina stora ödmjuka vingar och känna doften av villkorslös kärlek. Förlösa värmen i hjärtan, vilja sjunga, älska och vara tacksam för det Hon är.

Efter fotosessionen, den meditativa stunden, är jag som närmast att uppfylla min mission på Moder Jord. Att inspirera, skapa, upptäcka mitt sanna jag, att sprida Kärlek och Ljus

Så ges videos och fotografier till världen ur närvaro och varande.

 

Visst vi kan leva mer i hjärtat och i vår sanna kraft, minnas vår helighet och samskapa den värld vi önskar leva i!

För mig är kärlek en tillvaro inom oss, en oändlig källa som vi när som helst kan vara i kontakt med. Det är för mig därför inte förbehållet till specifika situationer eller personer i vår närhet, utan något vi ÄR, upplever och kan rikta till vem och vad vi vill.

Ju mer vi kan leva i kärlek, desto mer kärlek upplever vi och bidrar med till i världen

Jag erbjuder dig inkännande behandlingar för kropp & själ för att få komma mer i samklang, där förmedlandet av kärlekens helande kraft är en naturlig del, tillsammans med de eteriska oljornas välgörande essenser som ligger mig varmt om hjärtat.

Min glädje är också att bjuda in dig till cirklar, ceremonier & workshops,  med intention att skapa kärleksfulla rum fyllda av kreativ kraft, själslig närvaro, gemenskap och intuitivt växande.

Mitt intresse för healing startade för mer än tio år sedan då jag fann meditation som metod för inre läkning, välbefinnande och harmoni. Intresset ledde mig vidare till att leda kvinnocirklar och ett antal retreats och så småningom började jag arbeta som healingterapeut på heltid.

Healingmetoden jag utgår från kommer också från den yogiska traditionen, men genom åren har jag kompletterat och fördjupat mitt kunnande med olika tekniker för att bättre kunna anpassa mig efter personens behov. Alla människor är unika, och det är mitt arbete att kunna känna in vad som fungerar bäst för just dig. 

Som healingterapeut arbetar jag holistiskt. Det innebär att jag utgår från både kropp, själ och ande i den helande processen. För att ge dig fördjupad guidning kompletterar jag också healingteknikerna med intuitiva iakttagelser och klarseende. Målet är att du ska läka, växa och få tillgång till så mycket som möjligt av din potential.

 

       Jag erbjuder 

 • Healing- & Massagebehandlingar
 • Vägledande och intuitiva samtal
 • Miniretreat för kropp & själ för 1-2 personer
 • Workshops, Ceremonier & Kvinnocirklar
 • Intuitivt skapade eteriska parfymer
 • Unika smycken av stenar och kristaller

 

Jag bär kunskap och erfarenhet från dessa utbildningar:

~ Naturens Medicin Projektutbildning med fokus på aromaterapi och intuition, skapa hållbart naturligt företagande & leva sin passion, samt utveckla egna massage- & healingbehandlingar

~ Massage- & Spaterapeut

~ Reiki Master genom USUI SHIKI RYOHO utbildning
~ Utbildning inom psykoterapi

~ Utbildning inom Hypnos-och NLP

~ Utbildning  Samtalsterapeut och Hälsocoach
och mycket mer.

Rekommendationer

”Efter att ha varit på massage hos Lina gick jag runt som i ett kärleksmoln och sniffade återkommande på mig själv för att få fatt på de sista ångorna av den ljuvliga eteriska oljan som användes. Jag vill rekommendera er alla att genast boka in en massagetid! Att få känna sig så trygg och omhändertagen som jag fick känna mig hos Lina önskar jag er alla. Lina kombinerar healing och massage i en magisk kombination och är dessutom en av de varmaste och finaste personer jag träffat.”
Linda Novén  Transformationscoach

”Yesterday I went for a relaxation massage to Lina.Thank you for your love for your work! You have golden hands with wonderful energy! You create magic with your own hands! Created a wonderful atmosphere with aroma oils, music, with such a fantastic cozy style ! Everything how I love! It was wonderful!”

Anastasia Fedotova / Life coach

”Tack Lina Åsén, för en så fin och kärleksfull behandling. Lina är så mjuk, omhändertagande och trygg. Jag kände mig så avslappnad och det var som om stressen ” rann av mig. ” Lina är en helt fantastisk människa som älskar det hon jobbar med, och det märks och känns. ”

Ylva-li Arnerstål

 • Ägare
 • Personlig utveckling, fantast & relationsbyggare
 • Hälsoutvecklare för arbetslivet
 • Cert. integrativ coach
 • Dipl. anhörigterapeut

Andas, utvecklas och lev med healing.

Healing Lotus