Vad behöver du för att kropp & själ ska vara i harmoni?

Välkommen att läsa om de olika behandlingarna nedan för att känna in vilken som passar dig bäst och har du några frågor eller vill ha vägledning i ditt val är du välkommen att maila mig på lina.asen38@gmail.com eller boka direkt.

Jag använder eteriska oljor av hög & ren ekologisk kvalitet från Young Living i alla mina behandlingar, som verkar välgörande på många plan. Fokuset ligger inte i att behandla sjukdomstillstånd utan mer att ge emotionellt, fysiskt & själsligt stöd utifrån dina behov & intentioner och stödja din egna självläkande kraft. Om du är gravid, äter läkemedel eller har känsligheter så går det att anpassa valet av oljor och behandlingen utifrån det.

 

Vad är en Healing session bra för?

Behandlingen används för att balansera din kropp får mer energi och ökat välbefinnande kan även hjälpa till att bota eller lindra olika hälsoproblem.

Massage med Healing hjälper dig med:

 • Hitta din egen avslappning
 • Förbättra sömnen
 • Frigör stress och spänningar
 • Lös upp energi och chakra blockeringar
 • Verkar känslomässigt lugnande
 • Balanserar dina chakran
 • Fyll på kroppens energiförråd
 • Frigör känslor så att de kommer upp till ytan och upplöses
 • Sänker högt blodtryck och höjer för lågt blodtryck
 • Öka intuition och kreativitet, du tänker klarare.

Energi healing är mycket effektivt mot stress , utbrändhet, depression, oro och sömnsvårigheter men kan även användas vid kronisk värk eller allergier.

Det är dokumenterat effektivt vid migrän, ryggont, mensvärk, sportskador och sårskador. Energi healing är en fantastisk metod för personlig utveckling, bättre självförtroende och djupa livsinsikter.

 

Hur känns det efter min Healing session?

Efter sessionen kan du känna dig skönt utvilad, lycklig, upprymd, helt slut eller kanske nedstämd och med känsla att behöva gråta en stund. Oberoende av känslan i kroppen har ett helande förlopp satts igång och det som manifesterar sig behöver komma ut. Många känner sig ändå ovanligt pigga med en känsla av påfylld livsenergi. Emellanåt händer det att många personer somnar. Det är ett bevis på att man i själva verket är fri från motstånd och omfamnar de helande energierna. Efter en behandling är det bra med lugn och ro, till exempel en lugn promenad i naturen.

 

Hur fungerar en helande session?

Reiki energier strömmar in till de områden som är i behov av dem för stunden och söker sig på egen hand till områden som är i obalanser och hittar svaga vibrationer i kroppen. Det går inte att avgöra resultatet i innan men du kan ständigt lita på att det som händer är rätt just för dig.

Reiki healing helar kroppens blockeringar genom att de laddas med positiv energi. Healing energin påverkar hela kroppens frekvens så att energier höjs och negativ energi upplöses och försvinner. På detta sätt renas energiflödet och låter livskraften flöda fritt, och när detta sker får kroppen tillåtelse att läka sig själv.

 

Hur når jag ett lyckat resultat?

Energihealing är helt ofarligt och kan aldrig någonsin överdoseras. Jag rekommenderar att du låter det gå en vecka mellan behandlingarna. För att få ut bästa effekten av Energibehandlingen rekommenderas bör du inte träna eller dricka innan en behandling.

För att Energihealingen ska bli varaktig är det viktigt att du är öppen och beredd att uppleva emotionella/mentala förändringar för att inte generera nya blockeringar i kroppen.

Jag erbjuder

Healing & Massagebehandling med Eteriska oljor

Aroma Healing massage
En ljuvligt sinnlig massage, med eteriska och vegetabiliska oljor av hög kvalité anpassade efter dina behov. Massagen är rytmisk, lugn och djupt avkopplande. Dofterna av eteriska oljorna har också sin verkan via doftsinnet, medan du tar emot helkroppsmassage från topp till tå.

Aroma Healing massage kan: Ge lugn och avslappning på djupet, både fysiskt och psykiskt Ge näring och lyster åt huden. Lindra smärttillstånd. Öka livskraft & livslust.

Avslappnande  massage för rygg, ben, fötter och huvud.

1500 SEK  ( 90 min )
Boka

 

Kanaliserad Energy Healing & Sound Healing

Healing är en metod för läkning som utförs genom att kroppens energifält balanseras. På så vis främjas ett friskt och naturligt flöde av livsenergi, något som behövs för att hålla oss friska och i god psykisk balans. Healing kan användas bland annat för att minska stressrelaterade tillstånd, dämpa oro och ångest, lindra värk, förbättra sömn, stärka immunförsvaret, öka den fysiska och psykiska energinivån, lösa upp blockeringar, bearbeta sorg, skapa nya positiva tankemönster och fördjupa självinsikt.

1-1 session där vi frigör blockeringar, spänningar och öppnar upp för balans och harmoni.

1500 SEK  ( 90 min )
Boka

 

Healing och Sound Healing

Om du längtar efter djup avslappning och energi healing på samma gång så erbjuder jag även

Grupp- sessioner med kanaliserad healing och Sound healing med olika instrument.

1500 SEK  ( 90 min )
Boka

 

 

Medial vägledning

 

I en medial vägledning så fungerar jag som en kanal där jag kanaliserar budskap från ditt andliga team och universum. Den information som förmedlas först bestäms av ditt andliga team. Under denna läsning kan vi även gå in på områden som karriär & pengar samt kärlek & relationer. Du kommer också att ges möjlighet att ställa helt egna frågor.

1500 SEK  ( 90 min )

Boka

 

Intuitivt skapade eteriska oljeblandningar

Jag älskar att förena intuition, kreativitet & kunskap i mitt skapande med eteriska oljor, som jag ser som moders jords levande essens och som bidrar på så många plan.

Förälska dig i de naturliga parfymerna White Angel, Divine Lotus och Calma.

Fantastiska dofter från Lina-´s vår-kollektion enbart gjorda av naturliga oljor.

Känn glädje, lycka, medkänsla och samhörighet och låt dig inspireras till tacksamhet!


Informationen på denna webbplats har inte utvärderats av mig eller något medicinskt organ. Jag syftar inte till att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Information delas endast för utbildningsändamål. Du måste konsultera din läkare innan du agerar på något innehåll på denna webbplats, särskilt om du är gravid, ammar, tar medicin eller har ett medicinskt tillstånd. 

* Natural Perfume Infinity

690 kr

Parfym Infinity  25 ml

Denna blandning innehåller underbara naturliga oljor och har en söt doft av ros, palmarosa, frankincense, romersk kamomill, jasmin, geranium, ylang och friska inslag av tangerin, koriander, citron, bergamott och vegetable oil complex.

Andas in doften från flaskan på morgonen när du upprepar dagens mantra och balanserar dina chakran. Använd också oljan i din skönhetsrutin med en droppe i en ansiktskräm och njut av den underbara doften. Den noggrant utformade blandningen passar utmärkt på vintern och är gjord på verksamma oljor som är energigivande. Känn mer glädje och välstånd. Var stjärnan du föddes till!

* Natural Perfume Divine Lotus

690 kr

Parfym Divine Lotus  25 ml

Hitta inspiration med hjälp av denna härligt blommiga och uppiggande doften Divine Lotus. Denna härliga parfym innehåller ylang ylang, koriander, apelsin, muskatellsalvia, spansk salvia, bergamott, royal hawaiian-sandelträ, jasmin, gren-, blad- och träolja av Picea pungen, grönmynta, geranium, vetiveria och vegetable oil complex. 

Natural Perfume Paradise

690 kr

Parfym Paradise  25 ml

Känn doften av de sensuella oljorna frankincense, kanel och apelsin omsluta dig. Den här blandningen har en utsökt doft med både mustiga och friska dofter av ros, palmarosagräs, romersk kamomill, jasmin, geranium och ylang ylang samt friska dofter från tangerin, koriander, citron och bergamott.

Doften av ros främjar lugn och självförtroende och tros öppna hjärtchakrat och gynnar ovillkorlig kärlek. Använd denna underbara doft på nacken och handlederna och njut av den komplexa doften eller i en kroppslotion för att få silkeslen hud.

Perfekt för att ha i väskan för att när som helst hitta lite lugn och ro, vad än livet bjuder på.

 • Rogivande och lindrande.
 • Främjar lugn och självförtroende.
 • Främjar mjuk och len hud.

Användning

 • Andas in: Andas in doften för att koppla av och främja självförtroende och trygghet.
 • Skönhet: Tillsätt några droppar i ett kroppssmör för att få len och återfuktad hud.
 • I badet: Tappa upp ett varmt bad och tillsätt 6–8 droppar för att skapa en fridfull och rogivande stämning.
 • Massage: Hitta lugn och ro och massera in några droppar på  muskler.
 • Parfym: Ta en droppe på nacken eller handlederna och njut av den söta och kryddiga doften.

100 % av naturliga beståndsdelar i den parfym.

I botten av flaskan finns små rå bitar av bärnsten.

Bärnsten är  mest känslomässigt läkande stenar man kan ha. De kan lindra stress, depression och ångest.

De sägs kunna dra ut toxiner och lindra vid både fysisk och psykisk smärta.